VALLATON on suomalainen kauneuden ja muodin verkkokauppa, jossa haluamme tarjota selektiivisiä korkeatasoisia tuotteita kuluttaja-asiakkaille.


Pyrkimyksemme on tarjota korkeatasoisia ja laadukkaita  tuotteita kuluttaja-asiakkaille, sekä premium -tason kosmetiikkaa. Haluamme olla myös mukana tukemassa suomalaisen kosmetiikka-  ja korutuotannon edistämistä. 


Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme, sekä kartoittamaan uusimmat trendit ja brändit, jotka sopivat arvoihimme. 


Pidämme korkeaa tasoa verkkokauppaan valikoitujen tuotteiden ja brändien laatustandardeista, jolloin pystymme takaamaan tuotteiden laadun ja kuluttajatyytyväisyyden.


Mikäli valikoimassamme löytyy puutteita tai ei -standardimme mukaisia tuotteita, reagoimme tilanteeseen välittömästi, koska meille asiakas ja hyvä korkeatasoinen valikoima on iso prioriteetti.


Mikäli toivoisitte valikoimiimme tuotteita joita emme tällä hetkellä tarjoa verkkosivuillamme, lähetä meille  toivomuksia, tai kehitysideoita sähköpostilla osoitteeseen : asiakaspalvelu@vallaton.fi , laita otsikoksi ( idea / toivomus ) , mikäli lähettämäsi tuoteidea tai kehitysidea löytää tiensä verkkosivuilemme palkitsemme aina parhaimman !