ASIAKASPALVELU
Arvoisa asiakas.

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa kysymyksissä ja tilanteissa suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.


Alla olevasta linkistä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, kuten toimitustavat ja -ajat, maksutavat, tuotteen palautus jne.

Yleisiä Kysymyksiä  >>>


Mikäli ette löytäneet sopivaa tai oikeaa vastausta edellä mainitun linkin kautta, voitte ottaa myös yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.


CHAT:

Asiakasneuvojamme palvelevat teitä CHAT:in kautta tuotteen neuvonnassa, tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, ohjeistuksissa tai muissa yleiseissä kysymyksissä aukioloaikojen mukaisesti ( ark: 09 - 21, Palvelu ei ole käytössä juhla- ja arkipyhinä ).

Asiakasneuvonta ei valitettavasti voi käsitellä tilauksiin ja laskutuksiin tai palautuksiin liittyviä asioita tietoturvasyistä.

CHAT: neuvonta tarjoaa myös ammattitasoista neuvoa koskien, hiustenhoitoon, ihonhoitoon ja jalkojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.ASIAKASPALVELU: 


Asiakaspalvelumme palvelee teitä sähköpostitse mikäli asianne koskee tehtyä tilausta, tilauksen muutosta tai toimituksen muutosta, tuote palautusta tai asiakaspalautetta.

Maksutapa ongelmissa, tai asiakastietojasi koskevissa tilanteissa olkaa ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse.


Ota yhteyttä sähköpostitse:

asiakaspalvelu@vallaton.fi

( vastausaika 1 - 4 vuorokautta )Verkko- ja korttimaksuihin liittyvissä kysymyksissä teitä palvelee Checkout Finland Oy; asiakaspalvelu:

Checkout Finland Oy ei käsittele VALLATON-verkkokaupan asiakaspalautteita tai reklamaatioita.
Laskutukseen liittyvissä asioissa palvelemme sähköpostitse:

laskut@vallaton.fi

( vastausaika 1 - 4 vuorokautta )Yhteydenotot koskien maksutapa palautuksia, henkilötietojen muutoksia ja maksutapa ongelmia numerosta:

0406689446 ( Arkisin klo: 10 - 14.00 ) 

Palvelu ei ole käytettävissä viikonloppuisin, juhlapyhinä eikä arkipyhinä.

Numerossa ei käsitellä asiakaspalautteisiin, reklamaatioihin, tilauksiin, toimitusaikaan tai toimitukseen liittyviä kysymyksiä ja asioita.