Curly Girl Metodi

Miten curly girl -metodi toimii?

Curly girl -metodi perustuu hiusten hoitamiseen silikonittomilla (pl. vesiliukoiset silikonit), sulfaatittomilla ja alkoholittomilla tuotteilla. Tuotteissa vältetään myös muita ei-vesiliukoisia aineita sulfaattien ja silikonien lisäksi, kuten mineraaliöljyjä ja hiuksen pintaan kerrostuvia vahoja. Hiustenhoitorutiinin avulla omat luonnonkiharat saadaan esiin ja samalla hiusta autetaan voimaan paremmin ja näyttämään terveeltä ja kauniilta.

Curly girl -rutiinissa hiuksia pyritään pesemään harvemmin ja huomiota kiinnitetään erityisesti niiden kosteuttamiseen. Metodi alkaa hiusten syväpuhdistuksella ja jatkossa hiuksiin käytetään ainoastaan hoitoainetta, hiusnaamioita sekä metodiin sopivaa geeliä tai muuta muotoilutuotetta, joka ei sisällä kiellettyjä aineita. Hiuksia ei myöskään harjata tai kammata, lukuun ottamatta suortuvien läpikäyntiä sormin tai harvapiikkisellä kammalla. Hiuksia ei niin ikään rasiteta lämpökäsittelyillä.

Metodin käyttäjien kokemusten perusteella kiharoita voi alkaa ilmaantua jopa päivissä tai viikoissa, mutta hiusten palautuminen voi etenkin pitkään jatkuneen harjaamisen, suoristamisen ja rasituksen jälkeen ottaa pidemmänkin ajan. Kärsivällisellä ja hyvällä hoidolla palkintona voi kuitenkin olla upea kiharapilvi!

  • Näkymä
-25%
NAK Colour Masque Burnt Sävyttävä hoitoaine Toffee 265ml
-25%
MOSSA Vitamin moisture Mansikka Hoitoaine 200ml
10,43 € 13,90 €
-25%
WELLA PROFESSIONALS EIMI Boost Bounce Curl -kiharavaahto 300ml
-25%
Paul Mitchell Extra-Body Sculpting Foam 200ml
21,68 € 28,90 €
-25%
DS Mineral Removing Hajusteeton  Syväpuhdistava Shampoo 250ml
-25%
DS Mineral Removing Balm Hajusteeton Kelatoiva Hoitoaine 250ml
-25%
NAK Colour Masque Sävyttävä hoitoaine Dark Chocolate 265ml
-25%
NAK Colour Masque Sävyttävä hoitoaine Honey Beige 265ml
14,85 € 19,80 €
-25%
SIBEL Bamboo Iso Harvapiikkinen Selvityskampa
SIBEL Bamboo Iso Harvapiikkinen Selvityskampa
5,18 € 6,90 €