HUXLEY Routine Antioxidant Trio Lahjapakkaus
HUXLEY Routine Antioxidant Trio Lahjapakkaus

HUXLEY Routine Antioxidant Trio Lahjapakkaus

HUXLEY
86,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Huxley Routine; Antioxidant Trio on täydellinen setti, kun haluat ravita ja suojata ihoa.

Tämä on esittelytuote.

Huxley Routine; Antioxidant Trio on täydellinen setti, kun haluat ravita ja suojata ihoa. Paketti sisältää kolme täysikokoista tuotetta.

Huxley Toner; Extract It (120 ml) on täydellinen kasvovesi kosteutta kaipaavalle iholle. Se auttaa palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, tasapainottaa ihon pH-arvon sekä kosteuttaa ihoa.

Huxley Oil Essence; Essence-like, Oil-like (30 ml) on ainutlaatuinen seerumi, joka yhdistää hoitonesteen ja öljyn parhaat ominaisuudet. Antioksidanttinen seerumi sisältää viikunakaktuksen siemenöljyä, matepuun lehtiuutetta, acai-marjauutetta, sekä kvinoauutetta, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Seerumi kosteuttaa ihoa tehden siitä hyvinvoivan ja heleän näköisen. Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus, joka ei tahmaa ihoa.

Huxley Cream; Anti-Gravity (50 ml) on anti-age-voide, joka auttaa ehkäisemään ihon ikääntymistä, häivyttämään pieniä juonteita ja tekemään ihosta tasaisemman näköisen. Sisältää viikunakaktuksen siemenöljyä, hyaluronihappoa, soijalesitiiniä, beetaglukaania ja useita kasviperäisiä uutteita, jotka kosteuttavat ihoa ja tarjoavat antioksidanttista suojaa.  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle.
  • Sisältää kolme täysikokoista tuotetta.
  • Tuotteiden arvo yhteensä 109,70€.


Määrä: 1pkt.

Paino:
250 g