PHYSICIANS FORMULA Murumuru Butter Highlighter Korostuspuuterit 5g
PHYSICIANS FORMULA Murumuru Butter Highlighter Korostuspuuterit 5g PHYSICIANS FORMULA Murumuru Butter Highlighter Korostuspuuterit 5g PHYSICIANS FORMULA Murumuru Butter Highlighter Korostuspuuterit 5g PHYSICIANS FORMULA Murumuru Butter Highlighter Korostuspuuterit 5g Pearl Champagne

PHYSICIANS FORMULA Murumuru Butter Highlighter Korostuspuuterit 5g

PHYSICIANS FORMULA
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Murumuru Butter Highlighter on ylellinen ja moniulotteinen korostuspuuteri.

Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Physicians Formulan Murumuru Butter Highlighter  on ylellinen ja moniulotteinen korostuspuuteri, joka on voidemaista korostuspuuteria. Se sisältää murumuruvoita, joka antaa sinulle säteilevää, brasilialaisen jumalattaren hehkua. Se sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja ja pro-vitamiinia, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Pehmeä koostumus sulautuu ihoon välittömästi ja pitää sen kosteutettuna koko päivän. Ultrahienojakoiset helmet ja pehmeät soft focus -pigmentit silottavat ihon rakennetta, antavat sille runsaasti hehkua ja loihtivat upean lopputuloksen. Tuote on vegaaninen. Sitä ei ole testattu eläimillä.

Tuotteen käyttö:

  • Käytä sellaisenaan tai meikin päällä.
  • Levitä sormin poskipäihin, otsaluulle, amorinkaarelle ja nenänvarteen tuomaan kasvoille luonnollista, korostavaa hehkua.


Koko: 5g

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua