BAIMS Mineral Pressed Powder Mineraalimeikki Puuterit 9g
BAIMS Mineral Pressed Powder Mineraalimeikki Puuterit 9g BAIMS Mineral Pressed Powder Mineraalimeikki Puuterit 9g 10 Light 20 Medium 30 Medium-Dark

BAIMS Mineral Pressed Powder Mineraalimeikki Puuterit 9g

BAIMS
29,93 €
39,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

BAIMS Mineral Pressed Powder Mineraalimeikkipuuteri ravitsee ihoa ja ehkäisee ihon kuivumista.

Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

BAIMS Mineral Pressed Powder Mineraalimeikki Puuteri sisältää Antioksidanttipitoista Buriti -, ja Pongamia (Karanja) öljyä, jotka ravitsevat ihoa ja ehkäisevät ihon kuivumista. 


Buritiöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, rasvahappoja ja A- ja E-vitamiinia ja se on peräisin Elämän puuksi kutsutun Buriti (Mauritia Flexuosa) palmupuun hedelmistä. 


Flavonoidipitoinen Pongamia (Karanja) öljyllä on puolestaan antimikrobisia ja ihoa suojaavia vaikutuksia ja se rauhoittaa ihon ongelmia. 

BAIMS:n Mineraalimeikkipuuteri on suunniteltu varta vasten ihon tarpeisiin; se sisältää myös Acai-, Macadamia-, Babassu-, Shea-, Aprikoosi-, ja Avokadoöljyä. 


BAIMS:n Mineraalipuuteri antaa iholle kaiken, mitä Puuterilta voi toivoa, ja enemmänkin, koska meikin lisäksi se hoitaa ja suojaa myös samalla ihoa. BAIMS:n Mineral Pressed Powder Mineraalimeikki Puuteri soveltuu erityisen hyvin myös herkästi rasvoittuvalle ihotyypille.  • Antaa ehostukselle täydellisen & luonnollisen loppusilauksen.
  • Vähentää ja ehkäisee ihon liiallista kiiltoa
  • Medium-Peittävyys. Voit lisätä toisen kerroksen halutessasi peittävämmän lopputuloksen.
  • Tässä Puuterissa Luonnonkosmetiikka, Design, Käytännöllisyys ja Kestävä kehitys kohtaavat; Ainutlaatuinen & Uniikki, ajattoman kaunis Bambu-pakkaus.


Saatavilla 3 erilaista sävyä.Koko: 9g.

Paino:
20 g
Arvostelut 0 arvostelua