BIOEFFECT Body Intensive Anti-Age Vartaloseerumi 75 ml
BIOEFFECT Body Intensive Anti-Age Vartaloseerumi 75 ml BIOEFFECT Body Intensive Anti-Age Vartaloseerumi 75 ml BIOEFFECT Body Intensive Anti-Age Vartaloseerumi 75 ml

BIOEFFECT Body Intensive Anti-Age Vartaloseerumi 75 ml

BIOEFFECT
95,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

BIOEFFECT® BODY INTENSIVE on tiivis vartaloseerumi, joka ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ja hyödyntää EGF:n (Epidermal Growth Factor) anti-age-ominaisuuksia.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

BIOEFFECT® BODY INTENSIVE on tiivis vartaloseerumi, joka ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ja hyödyntää EGF:n (Epidermal Growth Factor) anti-age-ominaisuuksia, jotta ihosta tulee sileämpi, pehmeämpi ja kiinteämpi. 


Tehokkaasti kosteuttava koostumus on kehitetty erityisesti kuivalle ja epätasaiselle iholle, ja se saa ihon tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta sekä nuorekkaammalta ja kimmoisalta.


  • Tehokkaasti kosteuttava anti-age-koostumus.


  •  Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta, ja kuivat läiskät vähenevät voimakkaasti.


  •  Ihon ulkonäkö ja laatu paranee ja vartalo tuntuu kiinteämmältä ja nuorekkaammalta.


  •  Öljytön seerumi ilman hajusteita tai parabeeneja.


BIOEFFECT® BODY INTENSIVE -seerumia voidaan käyttää koko vartalolle tai tietyille alueille, kuten säärille tai kyynäpäille. 


Se uudistaa ihoa ja tehoaa erityisesti kuivaan ja/tai ärsyyntyneeseen ihoon, josta tulee käytön jälkeen huomattavasti pehmeämpi, sileämpi ja kiinteämpi.Koko: 75ml.

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua