MAKSUTAVAT:

VALLATON -tilaukset (osoitteesta vallaton.fi) voi maksaa yleisesti käytössä olevilla maksutavoilla, jotka tarjoaa Checkout Finland Oy.


Verkko- ja korttimaksujen palautus:


Maksun palautus tapahtuu tilauksen teon yhteydessä valitulla maksutavalla.

Mikäli olet maksanut tilauksen Ålandsbankenin tai S-Pankin tililtä ja palautat tuotteita, mahdollinen maksunpalautus tapahtuu seuraavasti: Sinulle lähetetään sähköposti, jonka sisältämän linkin kautta pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi järjestelmään, johon voit syöttää tilinumerosi maksunpalautusta varten.


MASTERCARD, VISA


Voit maksaa verkko-ostoksia MasterCard ja  Visa -maksukorteilla, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voit tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. 

Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Jos käytössäsi on sekä Credit- että Debit-ominaisuuksilla varustettu yhdistelmäkortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Kun haluat maksaa pankkitililtäsi, käytä debit-kortin numeroa, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC -tarkistuslukuna.

Jos käytössäsi on Credit-kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Jos käytössäsi on Debit-kortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.


Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan, mikäli korttiisi on liitetty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa –palvelu. Silloin maksaessasi syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja tarkistusluvun. Lopuksi vahvistat ostoksen pankkitunnuksillasi tai pankkikonttorista erikseen tilattavalla kiinteällä salasanalla. Syöttämäsi tiedot, esim. pankkitunnukset, eivät välity Vallaton-verkkokauppaan.

 


COLLECTOR

LASKU/ERÄMAKSU


Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai tililuotolla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen niiden maksamista. Laskun saadessasi voit maksaa koko summan kerralla taikka jakaa maksun pienempiin osiin enintään 36 kuukauden ajalle solmimalla tililuottosopimuksen. Lasku erääntyy maksettavaksi ostoa seuraavan kuukauden lopussa ja laskusta peritään laskutusmaksu 3,95 euroa.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä oston ainoastaan käyttäen väestörekisterissä olevaa vakituista osoitettasi ja sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta oston yhteydessä. Jotta voisit maksaa laskun osissa ja solmia tililuottosopimuksen, sinun tulee maksaa laskusta ilmenevä vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Allekirjoitus tehdään kirjautumalla sisään Omille sivuille osoitteessa oma.collector.fi ja seuraamalla kyseisellä sivustolla annettuja ohjeita.


Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.


Täydelliset ehdot Collectorin laskua ja tililuottoa varten ovat saatavilla seuraavista linkeistä:
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 


Maksun palautus

Jos olet jo maksanut laskusi vaikka olet peruuttanut kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. 

Jotta Collector voi tehdä takaisinmaksun, Collector tarvitsee yhteys- ja tilitietosi, sillä Collector ei tallenna näitä tietoja maksusi yhteydessä. 

Maksun palautuksesta ole yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@vallaton.fi tai voit myös olla yhteydessä asiasta suoraan Collector Bank AB:n asiakaspalvelun kanssa soittamalla numeroon: 029 3700 301.

 


Laskulla maksamisen tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Collector Bank AB. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.

Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Collectorin asiakaspalveluun, puh. 029 3700 301.

Voit pyytää omat tietosi Collectorin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta saat Collectorin sivuilta.OP OSTA LASKULLA  


Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. 

Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.


  • Yli 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
  • 50–5000 € ostoksille
  • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta maksuaikaa 30 päivää
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
  • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
  • Laskutuslisä ostajalle 2 €/kk
  • Osta laskulla -rahoituksen vuosikorko on kiinteä 14,95 %


Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

 


JOUSTO LASKU JA OSAMAKSU


Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. 

Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. 


Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. 


  • Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. 
  • Joustolla ostaminen on turvallista.
  • Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.  


Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. 


Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com


Jousto asiakaspalvelu:

Puh: 0800 186 186 (pvm/mpm)
Avoinna: ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21
Sähköposti: asiakaspalvelu@jousto.comMOBIILIMAKSAMINEN


MobilePay

Myös MobilePay käy maksuvälineenä verkkokaupassa. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi.

Lue lisää MobilePayn sivulta »


Pivo

Maksa ostokset Pivolla helposti ja nopeasti mobiilipuhelimellasi. Lataa Pivo puhelimeesi ja liitä maksukorttisi sovellukseen verkkopankkitunnuksillasi. Klikkaile ostokset ostoskoriin verkkokaupassa ja valitse kassalla maksutavaksi Pivo. Pivo on tarjolla latauskaupassa kaikkien pankkien asiakkaille.

Lue lisää Pivosta »


Masterpass

Masterpass on digitaalinen maksujärjestelmä, johon voit tallettaa maksukorttisi ja toimitustietosi ja käyttää niitä turvallisesti missä ja milloin vain.

Lue lisää MasterPass-maksamisesta »