Kosmetiikan sertifikaatit

 

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan valikoiman eettisesti ja ekologisesti valittuja kosmetiikkatuotteita, joiden raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia niin ihmiselle kuin luonnolle, jonka vuoksi tiettyjä kemikaaleja ei käytetä. Luonnonmukaisuutta kosmetiikassa säädellään sertifikaateilla. Monilla edustamillamme tuotteilla on korkeatasoiset ja eettiset sertifikaatit tai tunnukset.VEGAANINEN KOSMETIIKKA


Vegaanikosmetiikka ei sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyy myös runsaasti vegaanisia kosmetiikkatuotteita. Verkkokauppamme  kaikki Joe Blascon puuterimaiset tuotteet sopivat vegaaneille.
ANIMALIAN ELÄINKOKEETON KOSMETIIKKA


Animalia on eläinten oikeuksia edistävä asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuotesarjoistamme Joe Blascon, Cuccio Naturalé sekä Unique Haircare -tuotesarjat löytyy Animalian eläinkokeettomalta listalta, koska sen tuotteita ei ole testattu eläimillä. 
SUSTAINABLE FORESTRY INITIATIVE


Sustainable Forestry Initiative -sertifikaatti tukee Pohjois-Amerikan metsien suojelua, riskissä olevia lajeja ja villieläinten elinympäristöä, sekä suojelee vesien puhtauden laatua. Tuotesarjoistamme Joe Blascolla on tämä tunnus, koska Blascon arvomaailmaan kuuluu mm. ekologisuus ja luonnon- sekä ympäristönsuojelu. Joe Blascon tuotteissa ja tuotepakkauksissa pyritään käyttämään ekologisia vaihtoehtoja.
COSMOS ORGANIC

COSMOS on orgaaninen sertifikaatti, jolla on itsenäinen luonnonkosmetiikan standardi (tunnettu nimellä COSMOS-standard) auttaakseen tasapainottamaan orgaanisia standardeja maailmanlaajuisesti. Se antaa selkeän ja rehellisen ilmoituksen luonnollisista raaka-aineista ja auttaa ympäristöystävällisiä sekä luonnonmukaisuudesta kiinnostuneita ihmisiä tekemään valintoja helpommin. 

COSMOS Organic -sertifikaatin myöntäminen edellyttää, että:

  • Soil Association tai vastaava taho tarkastaa vuosittain valmistajan tuotantolaitoksen. Tarkastukseen kuuluu raaka-aineiden luonnonmukaisuuden sekä ympäristöystävällisen tuotantotavan varmistaminen.
  • Kaikkien tuotteiden koostumukset ja pakkausmerkinnät on hyväksytty.
  • Tuotteiden pakkausmerkinnät ovat niin selkeät, että ne tarjoavat kuluttajalle paljon tietoa ostospäätöksen tueksi.
  • Kaikki raaka-aineet ovat GM-vapaita. Ei-luonnonmukaisia raaka-aineita saa käyttääainoastaan, mikäli niiden toimittaja varmistaa niiden olevan GM-vapaita.
  • Valmistaja on käyttänyt mahdollisimman vähän ei-luonnonmukaisia lisäaineita, ja näitäkin vain rajoitetulta listalta.
  • Lisäaineiden tulee olla GM-vapaita, ja niitä saa käyttää vain, mikäli luonnonmukaista vastinetta ei ole vielä saatavilla.
  • Kaikki jalostetut tuotteet on jalostettu ympäristöystävällisin menetelmin.
  • Täyttääkseen COSMOS Organic -sertifikaatin vaatimukset, tulee 95% tuotteen kasviperäisistä raaka-aineista ja 20% koko tuotteesta olla luomua.
  • Muiden raakaaineiden tulee täyttää tiukat kriteerit, jotka varmistavat, etteivät raaka-aineet vahingoita ihmistä tai ympäristöä.
  • Tämä tuottaa läpinäkyvää tietoa tuotteen luomuasteesta ja auttaa ympäristötietoisia kuluttajia tekemään helpommin tietoisia valintoja.ECOCERT LUONNONKOSMETIIKKA -SERTIFIKAATTI

ECOCERT pääasiallisesti sertifioi ruokaa ja elintarvikkeita, mutta se myös sertifioi kosmetiikkaa, pesuaineita ja tekstiilejä. ECOCERT -yhtiö tutkii noin 70% luonnonmukaisesta elintarviketeollisuudesta Ranskassa ja noin 30% maailmanlaajuisesti. 

ECOCERT on myös Reilun kaupan elintarvikkeiden, kosmetiikan ja tekstiilien sertifikaatti, joka sertifioi tuotteita Reilun kaupan standardien mukaisesti. Tuotesarjoistamme Unique Haircare on  ECOCERT -kosmetiikkaa, jotka ovat luonnollista ja orgaanista alkuperää.
Unique Haircare -tuotteiden koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä.CRUELTY FREE BUNNY -MERKKI

PETA:n cruelty free -merkki kertoo eläinkokeettomuudesta kosmetiikassa. Verkkokauppamme tuotesarjoista Zuii Cosmetic tuotteet ovat sertifioitu eläinkokeettomina PETA:n tunnuksella.